Share

Geen vakantie voor de Belgian Red Flames op maandag 11 november 2019. De Belgische voetbalsters moesten in de voormiddag al naar Leuven voor de training in het stadion ter voorbereiding op hun laatste EK-kwalificatieduel van dit kalenderjaar op dinsdag 12 november 2019 tegen Litouwen.

Foto – (c) KBVB/Belgian Red Flames

Ze bleven iets langer dan verwacht binnen om wat oefeningen te doen in de kleedkamer vooraleer ze het veld van de kersverse periodekampioen in de Proximus League 1B, OH Leuven, betraden. En daar wachtte hen een bijzonder koude wind waardoor ze bijzonder gedreven aan hun opwarming begonnen. De Belgian Red Flames kunnen in elk geval al terugkijken op een mooie start richting het EK 2021 in Engeland met na de 1-4-overwinning in Zapresic tegen Kroatië een 9 op 9 maar ze willen uiteraard meer!

Luister naar Davina Philtens (Fiorentina) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Janice Cayman (Olympique Lyonnais) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Tessa Wullaert (Manchester City) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar bondscoach Ives Serneels dankzij Vrouwenteam TV:

Luister ook nog naar bondscoach Ives Serneels afgelopen vrijdag 8  november 2019 na de EK-kwalificatieinterland in en tegen Kroatië en zijn 100ste interland dankzij RBFA TV:

De Belgian Red Flames krijgen overigens ook de primeur om als eerste team in het nieuwe shirt van de Belgische nationale ploeg te spelen. U kan die dus op dinsdag 12 november 2019 voor het eerst live zien. Er zijn al meer dan 4.500 tickets verkocht voor de 100ste interland van Janice Cayman als Belgian Red Flame maar er kan nog altijd volk bij. Iedereen is welkom.

De nieuwe truien van de Belgische nationale ploegen zijn voor het eerst te zien bij de Belgian Red Flames tegen Litouwen! Foto – (c) KBVB/Belgian Red Flames

Tickets zijn nog te krijgen via:

https://www.rbfa.be/nl/nationale-ploegen/tickets/red-flames-litouwen

Lees ook nog over Kroatië – België via:

http://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=53085

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share