Share

Na de mooie overwinning van de Belgian Red Flames tegen Litouwen is het op zaterdag 16 november 2019 tijd voor de kwartfinales van de Beker van België. Alle wedstrijden staan op zaterdagnamiddag op het programma.

Foto – (c) KAA Gent Ladies

U kan op Neptunus in de Botestraat in Wondelgem terecht voor twee wedstrijden namelijk het duel van bekerhouder KAA Gent Ladies tegen SC Eendracht Aalst, de ongeslagen leider uit de eerste klasse die met enkele ex-vrouwelijke Buffalo’s op bezoek komt. Later op de namiddag spelen de beloften van KAA Gent Ladies hun duel tegen KRC Genk Ladies. Staan er voor de vrouwelijke Buffalo’s twee thuisduels op het programma dan moeten de Ladies van OH Leuven op zaterdag 16 november allebei hun kwartfinale op verplaatsing spelen. Het eerste team gaat op bezoek bij landskampioen RSC Anderlecht terwijl het beloftenteam dat in de eerste klasse uitkomt naar Angleur moet voor een duel tegen Royal Standard de Liège!

Foto – (c) KAA Gent Ladies

Dit is het volledige programma:

KAA Gent Ladies – SC Eendracht Aalst (13u30, Wondelgem);

RSC Anderlecht – OH Leuven (15u, Belgian Football Center, Tubeke);

Standard – OH Leuven B (15u, Académie RLD, Angleur);

KAA Gent Ladies B – KRC Genk Ladies (16u15, Wondelgem);

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share