Share

Voor mensen met ideeën kan je heel vaak terecht bij het Belgische vrouwenvoetbal. Zo hebben twee speelsters van tweedeklasser KHO Wolvertem Merchtem op maandag 18 november 2019 een actie gelanceerd in het kader van de Warmste Week. Ze willen Vlaanderen letterlijk opwarmen en met de verkoop van vlaggen het Warmste Dorp van Vlaanderen creëren.

Lien Van Renterghem: hier aan de bal in een wedstrijd tegen KV Mechelen! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Lien Van Renterghem en Elke Van Depoele sloegen de handen in mekaar en ze dachten eventjes na hoe ze  de sfeer van De Warmste Week nog een tikkeltje konden versterken. Ze ontwierpen een vlag die U inmiddels online kan kopen en waarvan de opbrengst ten goede komt aan VZW Rondpunt, een organisatie voor verkeersslachtoffers, en de Zelfmoordlijn, een organisatie voor mensen met psychische problemen. Onder het motto ‘Koop een vlag online, maak De Warmste Week zichtbaar én word zo het Warmste Dorp van Vlaanderen’ hopen ze allebei uiteraard dat Vlaanderen straks vol vlaggen hangt.

Om zo’n vlag te bestellen kan U hieronder terecht:

https://tmabevents.be/WarmsteWeek/WarmsteGemeente.php?fbclid=IwAR1mgWb_Ca4eTBpbxBFm7FmtZFtl3GcdImw_2MreqmwvDZsaaJdcm2JNYGY&fbclid=IwAR2aQZVXC1ZEwvmbv94dF4bmxC3_KQP-AnUvLvmsBhYQvSI9Fgbo3PvupxE

Elke Van Depoele: hier aan de bal als captain van KHO Wolvertem Merchtem. Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Nog meegeven dat KHO Wolvertem Merchtem afgelopen weekend thuis de punten deelde met FC Irlande Auderghem (1-1). KHO Wolvertem Merchtem staat zo voorlopig op de 8ste plaats in 2de klasse B met 11 punten uit 8 wedstrijden De volgende wedstrijden in de maand november van KHO Wolvertem Merchtem met Lien Van Renterghem en Elke Van Depoele zijn op zaterdag 23 november 2019 op bezoek bij het beloftenteam van KV Mechelen en op zaterdag 30 november 2019 thuis tegen VVC Brasschaat.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share