Share

KSV Rumbeke Dames, de ongeslagen leider met het maximum van de punten in de 3de provinciale West-Vlaanderen, is het eerste team dat nu al de kalender klaar heeft voor 2020 en die is vanaf vandaag te koop!

Het is de eerste keer dat het vrouwenvoetbalteam van KSV Rumbeke een eigen kalender uitbrengt. Het kan dus een collector’s item worden. De foto’s werden gemaakt door Kurt Maddens, de man die ook wekelijks de verslagjes van de wedstrijden van dit team bijzonder snel online zet. De kalender voor 2020 is inmiddels beschikbaar bij één van de speelsters van de club of in de kantine van het Sportpark en dat vanaf vrijdagavond 22 november 2019. De kalender kost slechts 8 euro.

Bekijk een van de thuiswedstrijden van KSV Rumbeke eerder dit seizoen dankzij Vrouwenteam TV:

U kan KSV Rumbeke Dames, dat na 12 wedstrijden 36 punten telt, de komende weken ook nog aan het werk zien. Ze spelen voor nieuwjaar nog één thuiswedstrijd namelijk op vrijdag 29 november 2019 tegen VV Alveringem met aftrap om 20 uur. In december 2019 spelen ze nog uit bij het beloftenteam van KSV Bredene (zondag 8 december 2019 om 14u30) en op bezoek bij Damesvoetbal Leffinge (zondag 15 december 2019 ook al om 14u30).  Na nieuwjaar beginnen ze met een thuiswedstrijd tegen K. Eendracht De Haan. Die wedstrijd staat op zondag 5 januari 2020 op het programma met aftrap om 14u30.

Lees nog meer over de kalender van 2020 van KSV Rumbeke Dames via:

https://www.svrumbeke.be/nl/nuttige-info/2039-ksvr-dames-schitteren-op-hun-eigen-kalender?fbclid=IwAR0gjx-O1TjNbLIPA7S9UPdBXnOHt8-OO7IPNtoNvP6BcqzyL8l9E3gbH2U

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV  

 

Share