Share

Het voorbije weekend was er niet alleen de Grote Prijs Formule 1 in Sao Paulo. Er was ook een belangrijke afspraak in het Braziliaanse vrouwenvoetbal met de terugwedstrijd van de finale om het Paulista kampioenschap.

Corinthians Futebol Feminino, de winnaar van de Copa Libertadores Fememina 2019 dat de heenwedstrijd in het Morumbi-stadion al met 0-1 won dankzij een doelpunt van Giovanna Crivelari, mocht in de Corinthians Arena waar de openingswedstrijd van het WK 2014 in Braziliê werd gespeeld aantreden tegen FC Sao Paulo.

Bekijk het doelpunt uit de heenwedstrijd dankzij Corinthians TV:

 

Het werd in een wedstrijd die begon om 11 uur in de voormiddag lokale tijd voor 28.609 toeschouwers (een record voor Brazilië) opnieuw een overwinning voor Corinthians Futebol Feminino met maar liefst 3-0 na doelpunten van  Victoria Albuquerque (1-0, 4de minuut), Juliete (2-0, 48ste minuut) en van Milene (3-0, 80ste minuut). Het team van trainer Arthur Elias en de ervaren Braziliaanse internationals Erika en Tamires komt zo na een recordjaar ook op deze erelijst terecht.

Bekijk de video rond de terugwedstrijd dankzij Corinthians TV:

Het is nu uitkijken of er dit seizoen ook nog een wedstrijd komt tussen dit team en Olympique Lyonnais, de winnaar van de UWCL 2019.

Lees nog meer over Corinthians Futebol Feminino via:

https://nieuws.vrouwenvoetbal.be/?p=52849

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV  

Share