Share

Niet alleen in Oost-Vlaanderen is er nog een eerste vrouwenteam dat het maximum van de punten heeft. Dat is ook nog het geval in West-Vlaanderen waar KSV Rumbeke onder leiding van coach Carlo Lanssens inmiddels een 57 op 57 heeft neergezet.

Terwijl doelvrouw Lore van Heesbeke op de zondagtraining was bij de Special Red Flames in Tubeke ging haar ploeg met gelegenheidssluitstuk Elise Huys op bezoek bij het beloftenteam van BS Westhoek, de laatste in het klassement. KSV Rumbeke begon tegen de wind in en tegen een ploeg die vocht voor wat het waard was maar niet lang kon standhouden tegen de leider die bij de rust al een ruime voorsprong had genomen dankzij een zuivere hattrick van Shana Bettens (0-1, 5de minuut, 0-2, 15de minuut en 0-3, 41ste minuut). Nog voor het uur lukten Lize Devos (0-4, 56ste minuut) en opnieuw Shana Bettens (met haar vierde goal van de namiddag) het vierde en vijfde doelpunt voor de bezoekers op het tweede terrein van de Don Bosco sportzone in Poperinge en daar bleef het na nog een halfuur voetballen uiteindelijk ook bij.

KSV Rumbeke hier voor hun thuisduel in oktober 2019 tegen FC Gullegem! Ook eind januari 2020 hebben ze nog altijd het maximum van de punten! Foto – (c) Vrouwenteam.be / MaMPict

KSV Rumbeke heeft in de stand met 57 punten uit 19 duels inmiddels 15 punten voorsprong op het duo KVV Alveringem en Dames VK Egem D, die allebei een wedstrijd minder hebben gespeeld. Op zondag 2 februari 2020 ontvangt KSV Rumbeke op de 20ste speeldag aan de Wervikhovestraat het vrouwenteam van KSV Veurne met aftrap om 15 uur! Het beloftenteam van BS Westhoek gaat op die dag op bezoek bij FC Gullegem waar de bal al om 14u30 aan het rollen gaat.

Lees meer over Doelvrouw Lore Van Heesbeke (KSV Rumbeke) bij de Special Red Flames:

KBVB en de Special Flames

Lees het volledige wedstrijdverslag van BS Westhoek B – KSV Rumbeke via:

Website KSV Rumbeke

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: Naast KSV Rumbeke in de 3de provinciale West-Vlaanderen en KVC De Toekomst Borsbeke in de 2de provinciale Oost-Vlaanderen is er ook nog een beloftenteam dat voorlopig het maximum heeft in de provinciale reeksen en dat is Eendracht Mazenzele-Opwijk in de 3de provinciale A Brabant Voetbal Vlaanderen. Zij hebben na hun 9-3-thuiswinst tegen eerste achtervolger SK Laar voorlopig 39 op 39!

Lees over KVC De Toekomst Borsbeke via:

Vrouwenteam.be

 

 

Share