Share

In het pinksterweekend eind mei 2020 stelde SC Eendracht Aalst Ladies, een van de nieuwkomers in de tot tien ploegen uitgebreide Belgische Super League van volgend seizoen, de nieuwe aanwinsten voor.

Annaëlle Wiard zal bij SC Eendracht Aalst enkele ex-ploeggenoten van bij vorige clubs terugvinden! Foto – (c) SC Eendracht Aalst Ladies / KD

Voor het eerste team dat getraind wordt door Dirk Decoen zijn er vijf aanwinsten die de kampioen van de eerste klasse van vorig seizoen komen versterken: doelvrouw Silke Baccarne komt over van Kontich, Justine Blave verliet Standard voor een nieuwe uitdaging in de carnavalstad, ex-Belgisch international Anaëlle Wiard verruilde OH Leuven voor SC Eendracht Aalst en dat is ook het geval voor Valentine Hannecart en dan is er nog Stéphanie Van Gils, de ex-Belgische international die na een periode zonder voetbal bij SC Eendracht Aalst Ladies aan een uitdagende terugkeer op het hoogste vlak begint. Ook nog meegeven dat Dirk Decoen wordt bijgestaan door Raymond Loose als assistent en Mario De Bisschop als keeperstrainer!

Stéphanie Van Gils, die afscheid nam bij VC Moldavo, komt na een rustperiode terug voetballen op het hoogste niveau! Foto – (c) SC Eendracht Aalst Ladies / KD

Bij het beloftenteam zijn er 6 nieuwkomers namelijk de doelvrouwen Nena Suet en Anke Stroobandt en de veldspeelsters Eline Plovier, Naomi De Wolf, Yente Van Den Bossche en Lüna De Winne.

SC Eendracht Aalst Ladies kijkt nu al uit naar het seizoen 2020-2021 en hoopt uiteraard dat het publiek welkom zal zijn op de vele wedstrijden in het Pierre Cornelisstadion!

Lees ook nog over SC Eendracht Aalst Ladies via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor nog meer foto’s kan U ook terecht op de Facebookpagina van SC Eendracht Aalst:

Fb SCE Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share