Share

Nog voor de Canadese topschutter Jonathan David bij de mannen verhuisde van KAA Gent naar Lille OSC speelden beide vrouwenteams op zaterdag 8 augustus 2020 een vriendschappelijke wedstrijd tegen mekaar in het PGB-stadion aan de Eikstraat in Oostakker.

U kan een samenvatting van KAA Gent Ladies – Lille OSC bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Het team van trainer Dave Mattheus won dus met ruime 5-0-cijfers tegen de Franse tweedeklasser Lille OSC waar in het komende seizoen met Maud Coutereels en Silke Demeyere opnieuw twee Belgische voetbalsters spelen. Voor hen was het de eerste oefenwedstrijd op weg naar de competitie die op zondag 6 september 2020 van start gaat met een thuiswedstrijd tegen US Orléans Loiret Football. De doelpunten kwamen in de eerste helft van de Nederlandse nieuwkomers Lobke Loonen (1-0, 9de en 2-0, 14de minuut) en Jolet Lommen (3-0, 44ste minuut). In de tweede helft vielen er nog twee mooie goals via Jasmien Mathys (4-0, 65ste minuut) en een derde van Lobke Loonen (5-0, 90ste minuut).

Luister naar Jolet Lommen (KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Dave Mattheus (trainer KAA Gent Ladies) dankzij Vrouwenteam TV:

Bekijk de volledige fotoreportage van Stijn Audooren in Oostakker via:
 
 
Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share