Share

Op vrijdag 18 september 2020 spelen de Belgian Red Flames in Leuven hun volgende interland in de EK-kwalificatie op weg naar Engeland 2022! Het duel tegen Roemenië zal achter gesloten deuren en zonder publiek plaatsvinden maar het zorgt er ook voor dat de 3de speeldag van de Scooore Super League op een later tijdstip zal moeten gespeeld worden.

De UEFA eist immers met de nog altijd heersende problemen rond het coronavirus dat de speelsters die internationale wedstrijden voor hun land moeten spelen al tien dagen voor het duel op afzondering gaan. Dat betekent dus dat ze vanaf dinsdag 8 september 2020 al niet meer in actie mogen komen. Dat betekent dus dat er voor de 3de speeldag in de Scooore Super League een nieuwe datum zal moeten gevonden worden want bij alle wedstrijden van die speeldag zijn er internationals betrokken.

De Scooore Super League, de nieuwe benaming voor de Women’s Super League, begint nu vrijdag 28 augustus 2020 met de eerste wedstrijden van de eerste speeldag! De tweede speeldag staat de week nadien op het programma terwijl voor de derde speeldag al naar nieuwe datums moet gezocht worden.

Bekijk het programma van de eerste speeldagen zoals ze oorspronkelijk gepland waren via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share