Share

Er is maar één mannelijke voorzitter die het vrouwenvoetbal absoluut naar waarde schat en dat is Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Olympique Lyonnais. Hij heeft dat in aanloop naar de zevende overwinning van de UEFA Women’s Champions League van zijn club nog maar eens bewezen.

Janice Cayman in gesprek met Lucy Bronze bij het begin van het seizoen 2019/20! Foto – (c) Vrouwenteam.be / Paul Dijkmans

Hij bevestigde immers aan de Franse sportkrant L’Equipe in de editie van zaterdag 29 augustus 2020 dat hij dezelfde premie had toegekend aan zijn vrouwenvoetbalteam nadat ze in de halve finale PSG hadden uitgeschakeld als degene die zijn mannenteam kreeg nadat ze Juventus in de achtste finales van de UEFA Champions League hadden uitgeschakeld. “Het is immers een plezier om voorzitter te zijn van dit team!”, zo liet hij nog noteren. Belgian Red Flame Janice Cayman speelt sinds de zomer van 2019 ook voor Olympique Lyonnais.

U kan hierover meer lezen via:

Twitter.com / OL Féminin

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share