Share

De Belgian Red Flames zijn op dit moment in volle voorbereiding op hun voorlaatste EK-kwalificatieduel op dinsdag 27 oktober 2020 in het Stadion van FK Suduva in Marijampole tegen Litouwen. Op die dag gaat het team van bondscoach Ives Serneels ook even op reis in het televisielandschap.

Foto – (c) VRT

Was het oorspronkelijk de bedoeling dat de Belgian Red Flames altijd op Q2 of VTM2 zouden uitgezonden worden dan merkte U dat dit in september 2020 toen er gevoetbald werd thuis tegen Roemenië en op bezoek bij Zwitserland niet meer het geval was. Om de Belgian Red Flames te kunnen zien moest je plots afstemmen op VTM4 … Ook op dinsdag 27 oktober 2020 wordt het even zoeken (alhoewel) vooraleer U de wedstrijd van de Belgian Red Flames zal vinden. Litouwen – België wordt dit keer immers op Canvas uitgezonden waar U vanaf 17u40 zal terecht kunnen voor een rechtstreeks verslag.

Tine De Caigny, Janice Cayman, Laura De Neve en Julie Biesmans op de training in Tubeke! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Lees nog meer hierover via:

Mijn-tv-gids.be

Bekijk de fotoreportage van Sevil Oktem rond de training van de Belgian Red Flames in voorbereiding op de verplaatsing naar Litouwen via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

Share