Share

Zondag 11 oktober 2020 was wat het weer betreft in België een heel wisselvallige dag. Het begon met felle regenbuien en het was dan ook zeer de vraag of de initiatie van het Women Beach Soccer in Braine-l’Alleud wel zou doorgaan. Maar regen of geen regen coach Denis Wénin en Anaëlle Wiard, de eerste Belgische topschutter in de Women’s Euro Winners Cup Beach Soccer begin september van dit jaar in het Portugese Nazaré, gaven present voor een eerste kennismaking samen met enkele nieuwkomers.

U kan de video rond deze initiatie bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

Indien er Belgische voetbalsters zijn die interesse hebben om in de toekomst ook het Women Beach Soccer te ontdekken aarzel niet want het is een bijzonder leuke en explosieve sport waar het hoofdwoord wel degelijk plezier is! “Eén keer je dat uitgeprobeerd hebt wil je er ook mee verder gaan”, zo gaf coach Denis Wénin terecht aan!

Lees nog meer over Anaëlle Wiard en Brussels New Team op de Women’s Euro Winners Cup in Portugal:

Vrouwenteam.be

Lees ook nog over Anaëlle Wiard:

Vrouwenteam.be

Voor nog meer over het Beach Soccer in België:

Facebook Belgian Beach Soccer

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share