Share

Het duel tussen Belgisch landskampioen RSC Anderlecht en Linfield, de kampioen van Noord-Ierland, in de eerste voorronde van de UEFA Women’s Champions League 2020/21 zal in het Lotto Park gespeeld worden op woensdag 4 november 2020.

De Zwitserse Esther Staubli, die al vele topduels floot evenals wedstrijden van de Belgian Red Flames tegen Portugal en Nigeria, komt als vierde ref naar het Lotto Park in Anderlecht! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

De aftrap is voorzien om 19u30 en de wedstrijd zal onder leiding staan van de Zwitserse Michèle Schmölzer met als assistenten Sabrina Keinersdorfer en Emilie Aubry. De ervaren internationale scheidsrechter Esther Staubli, die recent de UWCL-finale van 2020 floot in San Sebastian tussen VfL Wolfsburg en Olympique Lyonnais, is de vierde ref. Staubli floot eerder ook al de UWCL-finale van 2015 en de finale van het EK 2017 in Nederland floot tussen Nederland en Denemarken!

Lees meer hierover via:

UEFA.com

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share