Share

Fémina White Star Woluwe is in de Women’s Scooore Super League van het Belgische vrouwenvoetbal na vijf speeldagen nog altijd op zoek naar een eerste overwinning. Het team met de enige vrouwelijke coach in deze reeks wil niets aan het toeval overlaten en het heeft eind oktober 2020 in elk geval nog een extra speelster toegevoegd aan de kern.

Een duel tussen Taika De Koker en Davina Philtjens tijdens een RSC Anderlecht – Standard in het Koning Boudewijnstadion! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Taika De Koker, die in het verleden de Belgische nationale jeugdteams doorliep en onder leiding van huidig bondscoach Ives Serneels in de zomer van 2012 ook 3 interlands speelde voor de Belgian Red Flames, tekende een akkoord bij het team van coach Audrey Demoustier. Taika De Koker, die op woensdag 4 november 2020 haar 25ste verjaardag mag vieren, speelde eerder al op het hoogste niveau bij RSC Anderlecht, Standard, OH Leuven en KAA Gent Ladies.

Taika De Koker in het shirt van de Belgian Red Flames in de zomer van 2012 in Koksijde tegen Noord-Korea! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry / Joke Vuylsteke

De volgende wedstrijden van FWS Woluwe in de Women’s Scooore Super League zijn in principe op vrijdag 6 november 2020 thuis tegen SC Eendracht Aalst Ladies, op vrijdag 13 november 2020 uit bij KRC Genk Ladies en op vrijdag 20 november 2020 thuis tegen RSC Anderlecht.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share