Share

Een dag na RSC Anderlecht – KAA Gent Ladies stond in Angleur een nieuwe topper op het programma tussen Standard en Club Brugge inmiddels beter bekend als Club YLA. Het werd een boeiende wedstrijd met drie doelpunten en twee ballen die het doelhout troffen.

De vuistjes vooraf bij de toss met Isabelle Iliano (Club YLA) en Maurane Marinucci (Standard). Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

U kan een samenvatting met alle hoogtepunten uit Standard-Club YLA bekijken dankzij Eleven Sports/Focus WTV via:

Focus-WTV

Standard won dus uiteindelijk met 2-1 na een pareltje van Marie Minnaert (0-1, 31ste minuut) en een dubbel van Sylke Calleeuw (1-1, 59ste en 2-1, 62ste minuut). Standard is nu de eerste achtervolger van RSC Anderlecht met 18 punten op 21. KAA Gent Ladies en Club YLA hebben allebei 13 op 21 maar de vrouwelijke Buffalo’s hebben een beter doelsaldo. Op de volgende speeldag gaat Standard op vrijdag 20 november 2020 op bezoek bij KAA Gent Ladies terwijl Club YLA voor de camera’s van Eleven Sports in Knokke het mag opnemen tegen OHL Women!

Bekijk de fotoreportage van David Catry rond dit duel via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share