Share

Het zware verlies met dubbele cijfers op bezoek in Overijse tegen RSC Anderlecht dreunde nog even na in Limburg. Onder de titel ‘Vallen en opstaan, het moelijke jaar voor de jonge Ladies Genk’ maakte TVL immers een reportage rond het volgende competitieduel van KRC Genk Ladies in de Women’s Scooore Super League thuis tegen FWS Woluwe.

U kan de reportage van TVL hier bekijken:

TVL

De drie punten zijn binnen: matchwinnares Seilina Gijsbrechts krijgt een applausvervanging! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

KRC Genk Ladies verloor dus ook tegen FWS Woluwe, dat andere team uit Brussel, met 0-2 na twee goals van Selina Gijsbrechts, die in het verleden nog speelde voor het team uit Limburg. Voor de bezoekers was het onder leiding van de enige vrouwelijke coach in de reeks Audrey Demoustier een primeur want de allereerste overwinning in de Women’s Scooore Super League! Op de volgende speeldag gaat KRC Genk Ladies op zaterdag 21 november 2020 op bezoek bij SV Zulte Waregem met aftrap om 16 uur. FWS Woluwe ontvangt op zondag 22 november 2020 om 15 uur RSC Anderlecht, dit seizoen een pletwals onder leiding van trainer Patrick Wachel. 

Bekijk de fotoreportage van David Catry rond dit duel:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share