Share

Het nieuwe jaar 2021 is niet voor iedereen even goed begonnen. Ook Charlotte Laridon van Club YLA kan hierover meespreken want op zaterdag 2 januari 2021 al moest ze na een duel met een blessure het oefenveld verlaten waardoor de hervatting van de competitie eind deze maand met twee duels tegen FWS Woluwe te vroeg komt.

Charlotte Laridon lukte al 6 goals in de Women’s Scooore Super League 2020-21! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Bij controle is er immers een breuk in de rechtervoet vastgesteld waardoor Charlotte Laridon er al minimum drie weken niet mag op steunen en dus van krukken gebruik moet maken. Wanneer ze helemaal terug fit zal zijn is nog niet geweten maar iedereen bij Club YLA, waar inmiddels de zus van Charles De Ketelaere, de belofte van het jaar in het mannenvoetbal, stage loopt als verzorgster, hoopt uiteraard dat dit zo snel mogelijk kan gebeuren. Nog meegeven dat Charlotte Laridon na 10 speeldagen in de Women’s Scooore Super League, de achtste plaats in het topschuttersklassement deelt met Marie Minnaert. Ze scoorden allebei al 6 keer dit seizoen voor Club YLA.

Renée, de zus van Charles De Ketelaere, duimt mee voor een voorspoedig herstel van Charlotte Laridon! Foto – (c) Club YLA / FD

Deze redactie wenst Charlotte Laridon een voorspoedig herstel toe zodat ze straks terug te zien kan zijn in de Women’s Scooore Super League!

Bekijk de stand bij de topschutters in de Women’s Scooore Super League via:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share