Share

Na vier speeldagen in de allereerste play-offs in de Belgische Super League kan op vrijdag 13 mei 2016 de beslissing vallen over de landstitel. Standard kan zich dan voor de 6de keer op rij en voor de 7de keer in 8 seizoenen naar de Belgische landstitel voetballen. Het is zover als het zelf thuis op de Académie Robert Louis-Dreyfus in Angleur (de aftrap is om 20 uur 30) wint tegen KAA Gent Ladies en Lierse op hetzelfde ogenblik in het Jef Mermansstadion (ook met aftrap om 20 uur 30) niet wint tegen RSC Anderlecht! Behalen Standard en Lierse hetzelfde resultaat dan valt de beslissing op de 6de en laatste speeldag!

Als Standard thuis wil winnen dan moet het wel voorbij KAA Gent Ladies, dat in de reguliere competitie op dinsdag 15 maart 2016 met 1-3 ging winnen op bezoek bij de vrouwelijke Rouches! En ook deze keer willen de vrouwelijke Buffalo’s er alles aan doen om het Standard moeilijk te maken:

Luister naar Elena Dhont (KAA Gent Ladies):

Luister naar Shari Van Belle (KAA Gent Ladies):

Lees nog meer over Shari Van Belle:
Vrouwenteam.be

Lees meer over de 13de speeldag in de Super League toen KAA Gent Ladies won op bezoek bij Standard:
Vrouwenteam.be

Voor het programma van de 5de speeldag in de play-offs van de Super League:
Vrouwenteam.be

Share