Share

Het zit Club YLA niet mee bij het begin van het nieuwe jaar. Nadat het eerder al Charlotte Laridon op training voor een tijdje verloor met een voetbreuk zag het afgelopen vrijdag 22 januari 2021 op bezoek bij FWS Woluwe ook Saar Verdonck uitvallen.

Saar Verdonck maakte de terugkeer van Club YLA naar de Women’s Scooore Super League van dichtbij mee! Nu zal ze een tijdje op het hoogste niveau ontbreken! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De jonge beloftevolle Brugse rechtsachter moest in het Fallonstadion gewisseld worden nadat ze een blessure opliep aan de linkerknie. Na verder onderzoek is vastgesteld dat het om een scheurtje gaat in een ligament van de knie. Het is nog afwachten hoe lang de speelster van Club YLA onbeschikbaar zal zijn maar trainer Leo Van der Elst zal dus al zeker enkele weken geen beroep kunnen doen op haar.

Saar Verdonck op de openingsdag van het seizoen met Club YLA op bezoek bij SC Eendracht Aalst Ladies! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Deze redactie wenst Saar Verdonck een voorspoedig herstel toe zodat ze binnenkort terug te zien kan zijn in de Women’s Scooore Super League!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share