Share

Op zondag 31 januari 2021 stond aan de Korbeekdamstraat in Oud-Heverlee het laatste competitieduel van de 12de speeldag in de Women’s Scooore Super League op het programma tussen OHL Women en titelverdediger RSC Anderlecht. Vrouwelijk paars-wit was geen partij voor het team van trainer Jimmy Coenraets want het verloor thuis met zware cijfers. Na de wedstrijd was het tijd om enkele reacties te sprokkelen.

Luister naar Laura De Neve (RSC Anderlecht) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Marie Detruyer (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

RSC Anderlecht blijft dus na 12 speeldagen leider met 36 punten op 36. OHL Women viel terug naar de 5de plaats met 18 punten op 36. Na KAA Gent Ladies vorige week moet het nu ook Club YLA, dat thuis met 3-0 won tegen FWS Woluwe, laten voorgaan met 20 punten op 36. Standard is nog altijd tweede met 27 op 36.

Op vrijdag 5 februari 2021 ontvangt RSC Anderlecht in Tubeke Sporting de Charleroi met aftrap om 20 uur. OHL Women gaat op zaterdag 6 februari 2021 op bezoek bij SC Eendracht Aalst Ladies met aftrap om 14 uur. De week nadien speelt RSC Anderlecht op zaterdag 13 februari 2021 uit bij SC Eendracht Aalst Ladies eveneens met aftrap om 14 uur terwijl OHL Women op zondag 14 februari 2021 KRC Genk Ladies ontvangt met aftrap om 18 uur.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share