Share

Op donderdag 18 februari 2021 is het duel tussen België en Nederland in het Three Nations One Goal Tournament rechtstreeks te zien op VTM 4 maar de Belgian Red Flames hebben wel concurrentie.

Het duel van de Belgian Red Flames, waarbij Justine Vanhaevermaet (reisbeperkingen) en Laura De Neve (voetblessure) zullen ontbreken maar waarbij in principe wel 3 Belgische Gouden Schoenen aan de aftrap (Tine De Caigny, Tessa Wullaert en Janice Cayman) zullen komen, tegen de Oranje Leeuwinnen wordt in het Koning Boudewijnstadion van Brussel afgetrapt om 20 uur. Dat betekent dat er bij de start van de tweede helft van de vrouwelijke Derby der Lage Landen dit keer mannelijke concurrentie is want op dat moment wordt de aftrap gegeven op de Bosuil van een interessant Europees duel met een Belgische club in de UEFA Europa League namelijk de wedstrijd tussen Royal Antwerp FC en het Schotse Glasgow Rangers rechtstreeks te bekijken op Canvas! Normaal gezien hadden de Belgian Red Flames bij de aftrap ook al in het vaarwater gezeten van de tweede helft van Dinamo Kiev – Club Brugge maar dat duel gaat uiteindelijk eerder van start. Niet om 18 uur 55 maar wel al om 16 uur.

De Belgian Red Flames zijn overigens niet alleen te zien op VTM 4 maar ook nog op Club RTL waar de uitzending gepresenteerd zal worden door Anne Ruwet, die haar carrière begon bij Standard TV en ook een getuigenis schreef over Aline Zeler in haar biografie ‘Le Football Féminin de A à Z’ geschreven door collega Thierry Lefèvre.

Bekijk hierover ook nog de uitzending van TV Lux:

TV Lux

Het boek rond Aline Zeler kan U nog altijd bestellen in het frans via:

Editionsmemory.be

Of in het nederlands ook nog via:

Editionsmemory.be

Lees ook nog over de interlands van de Belgian Red Flames in het Three Nations One Goal Tournament via:

Frontview-magazine

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share