Share

Op woensdag 24 maart 2021 staan alle heenwedstrijden van de kwartfinales in de UEFA Women’s Champions League 2020/21 op het programma. Het wordt vooral uitkijken naar het duel in Frankrijk tussen Paris Saint-Germain en Olympique Lyonnais, het team van Belgian Red Flame Janice Cayman.

Janice Cayman, hier met Delphine Cascarino op de achtergrond, is op woensdag 24 maart 2021 met Olympique Lyonnais te gast bij Paris Saint-Germain in het Parc des Princes! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Dat duel dat in 2017 in Cardiff zelfs de finale was zal nu voor de tweede keer op zeven duels (*) in totaal in het Parc des Princes plaatsvinden met aftrap om 18 uur en het staat onder leiding van de Zwitserse Esther Staubli. De Belgische ex-scheidsrechter Carla De Boeck is overigens een van de twee referee observers bij deze Franse ontmoeting!

Dit zijn de andere duels in de kwartfinales van de UWCL:

*FC Barcelona – Manchester City (12u30 in Monza, Italië);

Scheidsrechter: Tess Olofsson (Zweden);

*Chelsea – VfL Wolfsburg (17u in Boedapest, Hongarije);

Scheidsrechter: Jana Adamkova (Tsjechië);

*Paris Saint-Germain – Olympique Lyonnais (18u in Parijs, Frankrijk);

Scheidsrechter: Esther Staubli (Zwitserland);

*Bayern München – Rosengard (19u in München);

Scheidsrechter: Lina Lehtovaara (Finland);

U kan alle tussenstanden volgen via:

UEFA.com – UWCL 2020-21

Het eerste duel tussen PSG en Olympique Lyonnais in het Parc des Princes van Parijs stond op maandag 2 mei 2016 op het programma:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
 

 

Share