Share

Op woensdag 24 maart 2021, vijf jaar na het heengaan van voetbalicoon Johan Cruijff en op de dag dat de Rode Duivels aan hun WK-campagne richting Qatar 2022 begonnen, stonden ook de heenwedstrijden in de kwartfinales van de UEFA Women’s Champions League op het programma. De dag begon in Monza met FC Barcelona – Manchester City.

U kan de samenvatting van dit duel bekijken met dank aan Barca TV:

Chelsea ontving VfL Wolfsburg in het Hongaarse Boedapest en de samenvatting van dat duel kan U bekijken dankzij Chelsea TV:

In het Parc des Princes van Parijs stond PSG – Lyon op het programma. Belgian Red Flame Janice Cayman mocht in het slot nog invallen voor Amel Majri (90ste minuut) en de overwinning mee veilig stellen.

U kan een samenvatting bekijken dankzij OL TV:

In München tenslotte ontving Bayern München, dat tot op heden alle wedstrijden met inzet dit seizoen won, het Zweedse Rosengard. U kan dit duel helemaal opnieuw bekijken dankzij FC Bayern TV:

Lees nog meer over alle kwartfinales via:

UEFA.com – UWCL 2020-21

De terugwedstrijden zijn op woensdag 31 maart 2021 behalve Rosengard – Bayern München dat op donderdag 1 april 2021 zal gespeeld worden. De finale is op zondag 16 mei 2021 in het Zweedse Göteborg!

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share