Share

Op dinsdag 30 maart 2021 stond in de Women’s Scooore Super League de 90ste en laatste wedstrijd van de reguliere competitie op het programma tussen Sporting de Charleroi en OHL Women. De bezoekers gingen zoals verwacht met de overwinning aan de haal. Na het einde van de wedstrijd lieten we twee speelsters die mochten invallen aan het woord.

Luister naar Janne Geers (OHL Women) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Aleizia Van ‘t Hof (Sporting de Charleroi) dankzij Vrouwenteam TV:

In de eindstand van de reguliere competitie kwam OHL Women naast KAA Gent Ladies op de derde plaats met 34 punten uit 18 duels en dus op 17 punten van leider RSC Anderlecht en 8 van eerste achtervolger Standard. OHL Women start in play-off 1 van de Super League met een uitwedstrijd op bezoek bij Club YLA nu zaterdag 3 april 2021 om 16 uur. Sporting de Charleroi bleef 10de en laatste na de reguliere competitie met 6 punten uit 18 duels. Het begint nu zaterdag 3 april 2021 aan play-off 2 met een thuiswedstrijd tegen SV Zulte Waregem met aftrap om 16 uur.

Bekijk de fotoreportage van Stijn Audooren rond dit duel via:

Sportpix.be

Voor nog meer over Sporting de Charleroi – OHL Women ga naar:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters rond het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share