Share

Opmerkelijk nieuws op woensdag 14 april 2021 in Charleroi waar voorlopig nog altijd recordinternational Aline Zeler aangekondigd werd als de nieuwe coach van het vrouwenteam van Sporting de Charleroi. Het betekent dat er ook volgend seizoen al zeker één team met een vrouwelijke coach zal aantreden in de Women’s Scooore Super League 2021/22.

Aline Zeler wordt de hoofdcoach van de vrouwelijke Zebra’s bij bondsvoorzitter Mehdi Bayat. ,Foto – (c) Sporting de Charleroi

De 37-jarige Aline Zeler had na haar vertrek bij KRC Genk Ladies al aangegeven het voetbal nog niet beu te zijn. Vanaf volgend seizoen krijgt ze de kans om het team van Sporting de Charleroi dat in het huidige seizoen debuteerde in de Women’s Scooore Super League naar een hoger niveau te tillen. Ze tekende voorlopig een overeenkomst van onbepaalde duur bij de vrouwelijke Zebra’s van bondsvoorzitter Mehdi Bayat die daarmee ongetwijfeld flink wat publiciteit zal binnenhalen. Na Audrey Demoustier, de coach van FWS Woluwe die volgend seizoen de overstap maakt naar de technische staf van de Belgian Red Flames, wordt ze de tweede vrouwelijke coach in de pas dit seizoen opgerichte Women’s Scooore Super League!

Luister naar Aline Zeler met dank aan RCSC TV:

Lees nog meer over de aanstelling van Aline Zeler als coach van Sporting de Charleroi via:

Website Sporting de Charleroi

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

Share