Share

De Belgian Red Flames zijn inmiddels in Estland toegekomen waar ze op vrijdag 3 juni 2016 hun laatste EK-kwalificatieinterland van het seizoen zullen afwerken. Een rechtstreekse uitzending van dat duel in Tartu of een livestream is niet voorzien. De wedstrijd van de twee belangrijkste tegenstanders van het Belgische nationale vrouwenvoetbalteam op weg naar het EK 2017 in Nederland tussen Engeland en Servië zal U evenwel niet hoeven te missen.

Servië tijdens het volkslied in Leuven! Foto - Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Servië tijdens het volkslied in Leuven! Foto – Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Dit duel dat plaats zal vinden in het stadion van Wycombe Wanderers wordt op zaterdag 4 juni 2016 om 18 uur rechtstreeks uitgezonden door BBC 2. De presentatie is in handen van Tina Daheley terwijl de commentaar zal geleverd worden door Sue Smith en Jonathan Pearce. De wedstrijdanalyse tijdens de rust komt van ex-international Kelly Smith en Rachel Brown-Finnis, de ex-doelvrouw van Everton Ladies en Engeland!

Lees ook nog via:

Website BBC

Luister nog naar Fara Williams (bekerwinnaar Arsenal & Engeland):

Luister naar Eniola Aluko (landskampioen Chelsea & Engeland):

Luister naar Jovana Damnjanovic (bekerfinalist Sand & Servië):

Voor meer over de Belgian Red Flames ga naar:
Vrouwenteam.be

Share