Share

Het vrouwenteam van OH Leuven gaf op maandag 30 mei 2016 al de eerste persconferentie met het oog op het seizoen 2016/17. Sportief coördinator Maarten Timmermans en hoofdtrainer Niki Decock spraken over het voorbije en toekomstige seizoen en ze stelden de nieuwe speelsters voor.

Britt Vanhamel verlaat kampioen Standard voor een nieuw avontuur bij OH Leuven! Foto - Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

Britt Vanhamel verlaat kampioen Standard voor een nieuw avontuur bij OH Leuven! Foto – Sportpix.be/Dirk Vuylsteke

De club behield de huidige kern en voegde daar nog volgende 7 speelsters aan toe: Noa Corbeels (Lierse), Stefano Deville (Rapide Wezemaal), Celien Guns (Lierse), Tille Schoenmakers (Tielt Winge), Lori Van De Cauter (Rapide Wezemaal), Louise Van Den Bergh (DVC Eva’s Tienen) en Britt Van Hamel (Standard).

Louise Van Den Bergh komt terug van DVC Eva's Tienen! Foto - Vrouwenteam.be/Paul Dijkmans

Louise Van Den Bergh komt terug van DVC Eva’s Tienen! Foto – Vrouwenteam.be/Paul Dijkmans

Lees nog meer over de persconferentie van OH Leuven:
Website OH Leuven

Share