Share

Tweedeklasser VVC Brasschaat is in deze maand mei al met de pre-voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen terwijl er op zaterdag 17 juli 2021 ook al een galawedstrijd op het programma staat en dit naar aanleiding van de feestelijke opening van het nieuwe complex op de Rustoordlei!

KAA Gent Ladies speelt een van de eerste voorbereidingswedstrijden van het nieuwe seizoen tegen VVC Brasschaat! Foto – (c) Sportpix.be / Stijn Audooren

Tegenstander die dag wordt KAA Gent Ladies, de ploeg uit de Women’s Scooore Super League die op dit moment nog altijd bekerhouder is. Daarnaast staat er een duel tussen de mannen van Excelsior Mariaburg op het programma tegen R. Capellen FC.

Stephanie Ehlen, hier nog aan de bal, begint aan haar eerste opdracht als hoofdtrainer bij VVC Brasschaat! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

De trainingen bij VVC Brasschaat in aanloop naar het seizoen 2021-22 beginnen op maandag 12 juli 2021 onder leiding van de nieuwe coach Stephanie Ehlen. Van de kern van vorig jaar blijft iedereen op post en werden er enkel beloftevolle jonge meisjes aangetrokken om die kern te versterken. De inkomende transfers zijn:  Perla Mangoyi (KVK Westmalle) Isra Haroun (KVV Groenenhoek) Luna Bertels (Patro Hoevenen) Loeka Dalle (SV Noorse) Emily Van Rooy (Berendrecht) Luna Fontaine (SV Noorse) Carolin De Bondt (KVC Massenhoven) en Sophie Van Parys (K. Heibos SV).

Voor nog meer rond VVC Brasschaat kan U terecht via:

Fb VVC Brasschaat

Of via:

Website VVC Brasschaat

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share