Share

Tine De Caigny, de winnares van de vijfde Gouden Schoen in het Belgische vrouwenvoetbal, zal begin augustus al terug in België zijn voor een galaduel met haar nieuwe club TSG Hoffenheim 1899.

Foto – (c) KDB Cup

Op vrijdag 13 augustus 2021 om 19 uur organiseert de vzw KDB ter gelegenheid van de vijfde editie van de Kevin De Bruyne Cup een galamatch tussen RSC Anderlecht, inmiddels voor het vierde jaar op rij landskampioen in het Belgisch vrouwenvoetbal, en TSG Hoffenheim 1899, het team dat dit seizoen normaal gezien dit seizoen op de derde plaats zal eindigen in de vrouwelijke Bundesliga. Tickets voor dit evenement zullen normaal gezien op een later tijdstip kunnen aangekocht worden voor de prijs van 7 euro.

Foto – (c) UEFA.com

Dit zal normaal gezien voor RSC Anderlecht een goeie voorbereidingswedstrijd zijn op de eerste ronde van de UEFA Women’s Champions League 2021-22 die vanaf woensdag 18 augustus 2021 op het programma staat! Daarin zal vrouwelijk paars-wit allereerst in een mini-tornooi met vier teams twee duels met rechtstreekse uitschakeling op rij moeten winnen.

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
PS: Nog meegeven dat RSC Anderlecht – Club YLA van zondag 23 mei 2021 in de play-off 1 van de Women’s Scooore Super League uitgesteld is.

 

 

Share