Share

Pauline Crammer, die in het verleden in België de doelpunten scoorde voor SV Zulte Waregem en vooral RSC Anderlecht, heeft op deze donderdag 2 juni 2016 aangekondigd waar haar toekomst ligt en dat is voorlopig niet op een voetbalveld.

Inderdaad want ook sporters staan in het gewone leven en maken plannen met vriend of vriendin. De Franse ex-international, die al aangaf volgend seizoen niet meer voor vrouwelijk paars-wit te voetballen, mag zich immers verheugen op een leuk vooruitzicht. Ze wordt eind dit jaar moeder en zij en haar vriend willen voorlopig alle aandacht geven aan dit evenement vooraleer nog aan een voetbalvervolg te denken. Terwijl haar voetbalcarrière voorlopig on hold staat wenst de redactie de Française en haar vriend in elk geval al veel voorspoed en geluk toe!

Luister naar Pauline Crammer bij haar afscheid aan RSC Anderlecht:

Share