Share

Het duel tussen Estland en de Belgian Red Flames op vrijdag 3 juni 2016 om 19 uur lokale tijd in Tartu (18 uur bij ons) is een van de zeven EK-kwalificatiewedstrijden die op het programma staan. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen voor de Belgische voetbalsters die op zondag 5 juni 2016 ook nog in Oostende verwacht worden voor de uitreiking van Sparkle 2016.

België, dat Maud Coutereels wegens ziekte moet missen in Estland, kan het maximum niet meer halen in groep 7 maar in afwachting van het duel tussen Engeland en Servië dat op zaterdag 4 juni 2016 rechtstreeks te bekijken is op BBC 2 (vanaf 18 uur) kan het wel een flinke stap zetten richting EK-kwalificatie. In groep 1 staat er overigens nog een interessant duel op het programma tussen twee landen die nog altijd het maximum van de punten hebben. In Falkirk is er de ontmoeting tussen Schotland (15 op 15) en Ijsland (12 op 12).

U kan alles live volgen via:
Website UEFA

Voor de uitslagen van de wedstrijden die op donderdag 2 juni 2016 gespeeld werden kan U hier terecht:
Website UEFA – Results EQ 2017

Voor nog meer over de heenwedstrijd tussen de Belgian Red Flames en Estland ga naar:

Vrouwenteam.be

Share