Share

Op het einde van het seizoen is het bij tal van clubs vaak afscheid nemen van speelsters die vertrekken naar een andere club of die gewoonweg stoppen met voetballen. Dat was ook het geval op zaterdag 29 mei 2021 aan de Kastanjelaan in Zulte.

Julie Devos werd bij haar afscheid na vele jaren SV Zulte Waregem nog eventjes in de lucht gegooid! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Na het eerste seizoen in de Women’s Scooore Super League waarin SV Zulte Waregem in totaal 29 punten haalde uit 26 duels (13 in de reguliere competitie en 16 in play-off 2) was het tijd om afscheid te nemen van in alfabetische volgorde Esther Buabadi, Ulrike De Frère, Noa Delhaye, Julie Devos, reservedoelvrouw Jolien Douterloigne en Tine Lemmens. Zij kregen allemaal van de club en van sportief coördinator Luc Declercq een ruiker bloemen. Dat was ook het geval voor verzorgster Elien Vercruysse die de club eveneens verlaat.

Ook bloemen van sportief coördinator Luc Declercq voor verzorgster Elien Vercruysse bij haar afscheid aan SV Zulte Waregem! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Nog meegeven dat SV Zulte Waregem het seizoen 2020-21 in de Women’s Scooore Super League begon met een overwinning op bezoek bij FWS Woluwe (1-2) en het in play-off 2 ook afsloot met een overwinning thuis tegen FWS Woluwe (1-0) dankzij een bijzonder knap doelpunt van Amber De Priester vijf minuten voor tijd! Geena-Lisa Buyle was de topschutster met in totaal 8 doelpunten!

Bekijk alle foto’s van Dirk Vuylsteke rond de slotwedstrijd SV Zulte Waregem – FWS Woluwe en van het afscheid van de speelsters via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

 

 

 

Share