Share

Door de versoepelingen van de coronamaatregelen is woensdag 9 juni 2021 voor veel mensen een nieuw begin in deze moeilijke tijden. Ook de Koninklijke Belgische Voetbalbond doet een duit in het zakje want het lanceerde op deze dag het allereeste digitale e-magazine “The World At Our Feet” rond het Belgische vrouwenvoetbal.

Lola Wajnblum komt als ambassadrice van het Love Football-project aan bod in het allereerste digitale e-magazine rond vrouwenvoetbal van de KBVB! Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Het is de bedoeling van de KBVB om elke zes maand een overzicht te brengen van de sportieve projecten bij de meisjes en de dames, interessante reportages te maken met de Belgian Red Flames en hun omkadering en ook inzichten te geven over de verdere professionalisering van het Belgische vrouwenvoetbal.

Katrien Jans, de Women’s Football Manager van de KBVB, lanceerde mee het eerste digitale e-magazine van de KBVB rond het Belgische vrouwenvoetbal. Foto – (c) Sportpix.be / Sevil Oktem

Katrien Jans, de Women’s Football Manager van de KBVB, zegt het volgende over het e-magazine: 

“Het e-magazine zal telkens goed samenvatten waar we als federatie allemaal mee bezig zijn. Enerzijds willen we meer meisjes en vrouwen laten voetballen via onze verschillende initiatieven, anderzijds willen we onze nationale elftallen nog beter ondersteunen en verder laten evolueren. Door via de Scooore Super League het Belgische competitievoetbal naar een hoger niveau te tillen, zullen we daar op termijn internationaal ook de vruchten van plukken. 

U kan meer hierover lezen via:

Website RBFA / KBVB

U kan het eerste e-magazine “The World At Our Feet” ontdekken via:

Website RFBA – e-magazine

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

Share