Share

Om het seizoen af te sluiten spelen de Belgian Red Flames nog twee vriendschappelijke wedstrijden. Op donderdag 10 juni 2021 in Alcorcon tegen Spanje en op zaterdag 12 juni 2021 in Wiltz tegen Luxemburg. Voor deze laatste wedstrijd zijn er tickets te koop.

Roberto Martinez begint op zaterdag 12 juni 2021 met de Rode Duivels aan zijn allereerste EK na een derde plaats op het WK 2018! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Op de dag dat de Rode Duivels van Roberto Martinez aan hun EK 2021 beginnen in Sint-Petersburg tegen Rusland (met aftrap om 21 uur) kan U vooraf (om 18 uur) nog even de Belgian Red Flames gaan aanmoedigen in hun laatste oefenduel van het seizoen 2020-21 tegen Luxemburg.

Foto – (c) FLF

U kan immers vanaf dinsdag 8 juni 2021 tickets bestellen via de voetbalbond van Luxemburg. Een ticket kost 15 euro en er mogen slechts twee tickets per persoon besteld worden. Op de dag zelf zijn er geen tickets te koop, reservatie is dus verplicht om naar die wedstrijd te kunnen afreizen.

Meer inlichtingen kan U vinden via deze link op de website van de FLF, de voetbalbond van Luxemburg:

Website FLF

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share