Share

SC Eendracht Aalst Ladies begint op maandag 19 juli 2021 onder leiding van trainer Dirk Decoen aan de voorbereiding van het tweede seizoen in de Women’s Scooore Super League. Tijdens het tussenseizoen werden ook een flink aantal nieuwe speelsters aangetrokken.

Stephanie Suenens begin dit jaar met in de rug Sheila Broos voor FWS Woluwe op bezoek bij Club YLA. Straks zijn ze allebei te zien bij SC Eendracht Aalst Ladies! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

Ulrike De Frère verliet SV Zulte Waregem voor een nieuw avontuur in haar geboortestad, Sheila Broos en Stephanie Suenens maakten de overstap van FWS Woluwe, doelvrouw Estelle Loos en middenvelder Sirine Bouharat kwamen allebei van RSC Anderlecht, Farah Erchouk verliet RWDM Girls voor een nieuwe uitdaging in de carnavalstad en ook Kirsten Foucart is nieuw bij de Ajuinen om het doel te verdedigen terwijl Silke Baccarne, de doelvrouw van het jaar in het seizoen 2020-21, nog aan het revalideren is. Bente Verspeelt is dan weer een ex-Yellow Flame die bij SC Eendracht Aalst Ladies op het hoogste niveau wil debuteren. Rebecca Degenaers (ex-Zwijndrecht) heeft een neusje voor het maken van doelpunten speelde ooit in de Women’s BeNeLeague voor Beerschot en Royal Antwerp FC. Lauren Godart tenslotte speelde ooit samen met Daisy Baudewijns bij de Divas van Aalst en meest recent was ze actief bij FC Herne en Kester-Gooik.

Rebecca Degenaers aan de bal voor Beerschot AD op bezoek bij Club Brugge in de Women’s BeNeLeague! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

In de voorbereiding gaan de oefenwedstrijden door op het jeugdopleidingscentrum Zandberg terwijl het galaduel tegen de Franse tweedeklasser RC Lens op zondag 15 augustus 2021 op het veld van FC Dames Ternat zal plaatsvinden.

Dit is het voorbereidingsprogramma van SC Eendracht Aalst Ladies:

19/07/2021: Start groepstrainingen;

24/07/2021: SC Eendracht Aalst Ladies – KSK Voorwaarts Zwevezele (14u);

31/07/2021: SC Eendracht Aalst Ladies – Kontich FC (14u);

10/08/2021: SC Eendracht Aalst Ladies – KSV Sottegem (20u);

15/08/2021: SC Eendracht Aalst Ladies – RC Lens (17u, Ternat);

Ulrike De Frere mag het met haar nieuwe club bij de start van de competitie meteen opnemen tegen haar ex-club SV Zulte Waregem! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Op zaterdag 21 augustus 2021 start de Women’s Scooore Super League voor SC Eendracht Aalst met een thuiswedstrijd in het Pierre Cornelisstadion tegen SV Zulte Waregem (aftrap om 14u), op zondag 29 augustus 2021 gaan ze op bezoek bij OHL Women (aftrap om 18u).

Voor nog meer over SC Eendracht Aalst Ladies ga naar:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

en naar:

Fb SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

 

Share