Share

De vrouwelijke Rouches zagen ondanks het veroveren van de 6de landstitel op rij hun coach Benoît Waucomont vertrekken. Het werd dus zoeken naar een opvolger voor de Belgische landskampioen en die is inmiddels gevonden.

Hamide Lamara, die in het verleden zelf voetbal speelde bij FC Liègeois, bij Verviers, bij Tienen en bij Charleville Mézières en vorig seizoen trainer was in tweede provinciale bij Malmundaria waarmee hij 7de eindigde in de provincie Luik, is het nieuwe gezicht aan het hoofd van de vrouwelijke Rouches, zo luidt de officiële mededeling. Hij zal worden bijgestaan door Erdem Ucar.

Standard speelt eind augustus (van 23 tot en met 28) de voorronde van de UEFA Women’s Champions League waarvan de loting op vrijdag 24 juni 2016 zal plaatsvinden. Dat wordt ook de eerste officiële opdracht van de nieuwe coach namelijk Standard verzekeren van een ticket voor de eerste ronde van de UWCL!

Lees meer over Hamide Lamara:
La Meuse

Lees meer over de laatste speeldag in de Super League 2015-16:
Vrouwenteam.be

Share