Share

De Belgische landskampioen Standard trekt voor de voorronde van de UEFA Women’s Champions League naar het land dat op dit ogenblik voor een verrassing zorgde op het EK door Spanje van de groepswinst te houden. Bij de loting in Nyon werd Standard inderdaad gekoppeld aan ZNK Osijek, de kampioen van Kroatië. In de week van dinsdag 23 tot en met zondag 28 augustus 2016 moet het daar in groep 2 ook nog uitkomen tegen FC Minsk uit Wit-Rusland en ZFK Dragon 14 uit Macedonië.

Vermelden we ook nog dat FC Twente, het team van Belgian Red Flame Lenie Onzia, het in die periode thuis mag opnemen in groep 9 tegen het Turkse Konak Belediyespor, het Hongaarse Ferencváros en Hibernians uit Malta.

Voor de volledige loting kan U terecht op:
Website UEFA – UWCL 2016-17

Voor meer over de stad Osijek kan U hier terecht:
Osijek City guide
en via:
Osijek Trip Advisor

PS: Ook nog melden dat de Belgian Red Flames inmiddels 26ste zijn geworden op de FIFA-wereldranglijst, een plaats die ze eerder al eens hebben bekleed in 2014! In de top 10 was er geen verandering, wel noteerden we in de top 20 ruime sprongen omhoog van Zwitserland en Ijsland (allebei met 4 plaatsen) terwijl Italië 4 plaatsen naar beneden zakte!

Lees meer hierover via:
Website FIFA – News
en via:
Website FIFA

Share