Share

RSC Anderlecht, dat het voorbije seizoen eerste was na de reguliere competitie in de Super League en ook de bekerfinale verloor tegen het inmiddels op het hoogste niveau gestopte Lierse, zag in de voorbije weken vooral speelsters vertrekken. Zo zette Pauline Crammer in blijde verwachting haar voetbalcarrière even on hold en koos Solange Carvalhas voor een terugkeer naar Portugal. Inmiddels heeft vrouwelijk paars-wit er wel een eerste aanwinst bij.

Ulrike De Frère op donderdag 23 juni 2016 bij het ondertekenen van haar overeenkomst met RSC Anderlecht. Foto - (c) GdF

Ulrike De Frère op donderdag 23 juni 2016 bij het ondertekenen van haar overeenkomst met RSC Anderlecht. Foto – (c) GdF

Op donderdag 23 juni 2016 heeft Ulrike De Frère, het voorbije seizoen flankaanvaller bij eersteklasser SV Zulte Waregem, een overeenkomst getekend bij RSC Anderlecht. Zij werd binnengehaald om assists te geven en doelpunten te maken op weg naar een eventuele landstitel waar ze bij vrouwelijk paars-wit nu al sinds 1998 op wachten.

Lees meer over Pauline Crammer:
Vrouwenteam.be

Lees meer over Solange Carvalhas:
Vrouwenteam.be

Lees wat Ulrike De Frère denkt over het EK 2016 in Frankrijk:
Vrouwenteam.be

Share