Share

Nadat RSC Anderlecht aan het einde van de Super League 2015-16 afscheid nam van trainer Filip De Winne, die vijf jaar in dienst was geweest bij vrouwelijk paars-wit, moest het op zoek naar een opvolger. Na enkele weken onderhandelen is inmiddels bekend wie dat geworden is.

Patrick Wachel zette zijn handtekening onder de overeenkomst met RSC Anderlecht! Foto - (c) RSC Anderlecht

Patrick Wachel zette zijn handtekening onder de overeenkomst met RSC Anderlecht! Foto – (c) RSC Anderlecht

Patrick Wachel, die in het verleden al de Belgische landstitel en de Belgische beker won met Standard, is aangesteld als niewe trainer voor het seizoen 2016-17. Patrick Wachel brengt met Jean-François Lecomte ook een nieuwe keeperstrainer mee naar vrouwelijk paars-wit, zo kan U lezen op de officiële mededeling van de club!

Lees meer hierover via:
Website – RSCA Women

Lees ook over de eerste aanwinst voor 2016-17:
Vrouwenteam.be

Share