Share

Terwijl KRC Genk Ladies met veel enthousiasme en een vernieuwde website het nieuwe seizoen in de Super League tegemoet ziet kon het mannenteam van de Limburgse fusieclub in Europa nog niet echt overtuigen.

Na de moeilijke kwalificatie vorige week in Montenegro na strafschoppen tegen Buducnost Podgorica kreeg KRC Genk in de derde voorronde van de UEFA Europa League op donderdag 28 juli 2016 opnieuw eerst een thuiswedstrijd voorgeschoteld tegen het Ierse Cork City. Het team van trainer Peter Maes won niet zonder moeite met het kleinste verschil dankzij een doelpunt even over het halfuur van de Jamaicaan Leon Bailey (1-0, 31ste minuut) waardoor de kwalificatie voor de play-offs straks in Ierland nog een dubbeltje op zijn kant kan worden. De aftrap op donderdag 4 augustus 2016 in het Turner’s Cross Stadium van Cork is om 19u45 lokale tijd (20u45 bij ons).

Ook voor het vrouwenteam van KRC Genk Ladies staat dit weekend op zaterdag 30 juli 2016 een Europese verplaatsing op het programma. Niet met het vliegtuig weliswaar want er wordt net over de grens gespeeld in Merzenich tegen het Duitse Alemannia Aachen. De aftrap is voorzien om 18 uur.

Voor meer over de nieuwe website van KRC Genk Ladies ga naar:
Website KRC Genk Ladies

Share