Share

Op donderdag 28 juli 2016 stond voor RSC Anderlecht het eerste oefenduel op het programma naar het nieuwe seizoen toe en dat op bezoek bij eersteklasser Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage. Het werd niet meteen een aangename kennismaking voor vrouwelijk paars-wit want de wedstrijd draaide uit op een nipte nederlaag.

USGTH Ladies voor de aftrap van het oefenduel tegen RSC Anderlecht! Foto - Patrick Ferriol / Pfphotography.be

USGTH Ladies voor de aftrap van het oefenduel tegen RSC Anderlecht! Foto – Patrick Ferriol / Pfphotography.be

Union Saint-Ghislain Tertre Hautrage Ladies won met 1-0 na een doelpunt halfweg de eerste helft. De actie begon bij Lea Lienard op links en eindigde na een assist van Celine Cornez in de voeten van Anais Autem die aan de tweede paal binnentrapte. Een flinke opsteker naar het nieuwe seizoen toe voor USGTH Ladies dat met spits Laura Gorniak een van zijn belangrijkste speelsters zag vertrekken naar Standard.

RSC Anderlecht speelt op vrijdag 29 juli 2016 meteen een tweede oefenwedstrijd op het veld van REFC Moustier tegen tweedeklasser Wallonia Club Sibret. De aftrap is om 19u30 en het adres is Rue De La Fabrique in 5190 Moustier-sur-Sambre.


Voor meer over USGTH Ladies ga naar:

Fb USGTH Ladies

Bekijk de volledige fotoreportage van Patrick Ferriol via:
Pfphotograpy.be

Share