Share

Op woensdag 16 februari 2022 gaan flink wat vriendschappelijke tornooien van start als voorbereiding op het komende EK Vrouwenvoetbal 2022 in Engeland. De Belgian Red Flames spelen in Spanje tegen Slovakijke voor de Pinatar Cup maar ook de komende tegenstanders straks in Engeland gaan aan het werk.

Zo doet Ijsland, op zondag 10 juli 2022 de eerste tegenstander van de Belgian Red Flames in Engeland, mee aande She Believes Cup waar het zal spelen tegen Nieuw-Zeeland, Tsjechië en gastland de Verenigde Staten.

Frankrijk, op donderdag 14 juli 2022 de tweede tegenstander van het team van bondscoach Ives Serneels, begint aan het eigen Tournoi de France in Le Havre met een wedstrijd tegen Finland. Nadien volgen ook nog duels met Brazilië en Nederland.

Italië tenslotte waartegen België op maandag 18 juli 2022 zal uitkomen op het UEFA Women’s Euro 2022 begint vandaag in Portugal aan de Algarve Cup met een duel tegen Denemarken. Daarna volgen ook nog wedstrijden tegen Noorwegen en tegen Zweden of Portugal.

Het duel van de Belgian Red Flames tegen Slovakije in de Pinatar Arena van San Pedro del Pinatar kan U overigens deze woensdagavond 16 februari 2022 met aftrap om 20u30 rechtstreeks bekijken op de website van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (RBFA) en op de RBFA APP!

Daarnaast kan U ook de fotoreportages van fotografe Sevil Oktem in Spanje bekijken via:

Sportpix.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
 
Share