Op vrijdag 11 februari 2022 stond er in Herent een topaffiche op het programma in de eerste provinciale Brabant Voetbal Vlaanderen tussen KFC Herent en RWDM Girls. Beide teams hadden 35 punten maar de thuisploeg had niet alleen een beter doelsaldo maar ook een wedstrijd meer gespeeld.

U kan de doelpunten uit deze wedstrijd bekijken dankzij Vrouwenteam TV:

KFC Herent haalde het dus met ruime cijfers tegen RWDM Girls. Het won met 5-0 dankzij doelpunten van Katrien Voets (1-0, 15de minuut) en captain Judith Van Looveren (2-0, 44ste minuut) voor de rust en van  Lies Tambeur met het hoofd (3-0, 57ste minuut), van Hanne Declercq (4-0, 77ste minuut) en van Plamedi Bitenga (5-0, 90ste + 6′ minuut) in de tweede helft.

Luister naar Katrien Voets (KFC Herent) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar Zoubir Eutamene (coach RWDM Girls) dankzij Vrouwenteam TV:

Luister naar David Fleurman (coach KFC Herent) dankzij Vrouwenteam TV:

Door de winst staat KFC Herent nu helemaal alleen bovenaan op 38 punten uit 15 duels. Het heeft er 3 meer dan RWDM Girls dat wel nog een wedstrijd te goed heeft. Leeuw Brucom is voorlopig derde ook met 35 punten maar met een wedstrijd meer gespeeld (15 in plaats van 14 voor RWDM Girls). Op vrijdag 18 februari 2022 gaat leider KFC Herent op bezoek bij Sparta Lombeek met aftrap daar om 20u15. RWDM Girls heeft op zaterdag 19 februari 2022 om 18 uur een thuiswedstrijd tegen K. Olympia Wijgmaal.