Share

Lisa Smellers was voorlopig de laatste Belgische voetbalster die als Miss Limburg meedong naar het kroontje van Miss België maar inmiddels kreeg ze een opvolgster. Maithé Rivera Armayones speelt op de linkerflank bij de nieuwe tweedeklasser HO Wolvertem-Merchtem maar ze is ook volop aan het timmeren aan een carrière als fotomodel.

Maithé Rivera Armayones, de nieuwe Miss Elegantie 2016! - Foto - (c) Miss Belgium.be

Maithé Rivera Armayones, de nieuwe Miss Elegantie 2016! – Foto – (c) Miss Belgium.be

De bijna 18-jarige speelster met Spaanse roots, de familie is afkomstig van Sevilla, won op zaterdag 6 augustus 2016 in De Panne de verkiezing van Miss Elegantie 2016 voor Myriam Ben Hassen en Shirley Zeebroek. De overwinning bezorgt Maithé meteen een ticket voor de nationale preselectie van Miss België, zo staat op maandag 8 augustus 2016 op pagina 23 van Het Laatste Nieuws te lezen.

Lees het artikel uit Het Laatste Nieuws van maandag 8 augustus 2016! - (c) Het Laatste Nieuws

Lees het artikel uit Het Laatste Nieuws van maandag 8 augustus 2016! – (c) Het Laatste Nieuws

Voor Maithé zelf waren het 2 super toffe en leerrijke dagen maar ze wil zich ook verder op het voetbal concentreren met HO Wolvertem-Merchtem in de nieuwe tweede klasse en uiteraard gaat ze op dinsdag 9 augustus 2016 ook de wedstrijd om de Europese Supercup volgen tussen Sevilla, 3-voudig winnaar van de UEFA Europa League, en Real Madrid.

HO Wolvertem-Merchtem begint aan de competitie in de nieuwe tweede klasse A met een thuiswedstrijd op zaterdag 3 september 2016 tegen KAA Gent Ladies C. De aftrap is voorzien om 17 uur. In de Beker van België begint de club in de 2de voorronde met een uitwedstrijd op zaterdag 27 augustus 2016 op bezoek bij KVK Svelta Melsele met aftrap om 16 uur.

Voor meer over de nieuwe tweedeklasser HO Wolvertem-Merchtem ga naar:
Website HO Wolvertem-Merchtem Vrouwen

Bekijk de openingsdag in de nieuwe tweede klasse:

Vrouwenteam.be

Lees nog meer over Miss Belgium via:
Missbelgium.be

Lees nog meer over Lisa Smellers via:
Vrouwenteam.be

Share