Share

Een tijdje geleden al kondigde Dave Mattheus aan dat hij aan zijn laatste maanden als coach bij KAA Gent Ladies bezig was en dus moest de club van voorzitster Dominique Reyns op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-23. De beslissing is inmiddels gevallen want de club heeft in een op zaterdag 12 maart 2022 verstuurd persbericht de naam bekendgemaakt.

De club sprak uiteraard met een flink aantal kandidaten en daaruit is Jorn Van Ginderdeuren de eindkeuze geworden. Jorn Van Ginderdeuren is ondanks zijn jonge leeftijd al een tijdje aan de slag als coach eerst bij KFC Lennik waar hij ook 5 seizoenen de damesploeg, die hij mee opgericht heeft, leidde in 2de provinciale daarna bij SK Pepingen-Halle (inmiddels 6 seizoenen) waar hij meest recent samen met Dirk Desmet trainer was van de U19 interprovinciaal, van de Nationale beloftenploeg en van de High Potentials. Hij is ook al in het van het UEFA A-diploma.

KAA Gent Ladies heeft ook voor een nieuw gezicht gekozen die als T2 gaat samenwerken met Jorn Van Ginderdeuren. Het is geen onbekende uit het vrouwenvoetbal want Angelo Gaytant was de voorbije seizoenen ook de hoofdtrainer van SV Zulte Waregem in de Women’s Scooore Super League!

Beide coaches krijgen overigens met hun ervaring en inzichten de mogelijkheid om KAA Gent Ladies verder naar omhoog te stuwen want de overeenkomst is er eentje voor de volgende 3 seizoenen dus tot aan de vooravond van het volgende EK Vrouwenvoetbal in 2025!

Lees nog meer hierover via:

Fb KAA Gent Ladies

Voor nog meer over voorzitster Dominique Reyns en KAA Gent Ladies ga naar:

Vrouwenteam.be

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Share