Op vrijdagavond 11 maart 2022 stond de tweede speeldag van de play-offs in de Women’s Scooore Super League op het programma.  Het was een avond met weinig doelpunten want in drie wedstrijden vielen er ook slechts 3 goals. Twee teams lukten hun eerste overwinning in play-off 2!

Blije gezichten bij FWS Woluwe na de nipte thuiswinst tegen Sporting de Charleroi! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

SV Zulte Waregem – SC Eendracht Aalst Ladies 2-0;

Doelpunten: 33′ Anne-Lore Scherrens 1-0, 78′ Chiara Steyvers 2-0.

SV Zulte Waregem won voor het eerst in play-off 2 en dat een week voor het KAA Gent Ladies mag ontvangen! Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Foto’s van alle wedstrijden in de Women’s Scooore Super League kan U bekijken via:

PS: Nog meegeven dat bij de mannen OH Leuven thuis in het King Power Stadium at Den Dreef de opener van de 31ste speeldag met 1-4 verloor tegen leider R. Union SG. Siebe Schrijvers mocht na 11 minuten wedstrijd een door Anthony Moris gestopte strafschop hernemen om de score te openen (1-0). Daarna zorgde Deniz Undav evenwel voor een schitterende gelijkmaker 1-1 (27ste minuut). In het begin van de tweede helft zette diezelfde Undav de bezoekers op voorsprong (1-2, 48ste minuut). Teddy Teuma lukte nog voor het uur de 1-3 (58ste minuut) en Deniz Undav trapte vanop de strafschopstip zijn derde van de avond tegen de netten voor de 1-4-eindstand (62ste minuut). R. Union SG heeft nu al 70 punten uit 31 wedstrijden! Club Brugge volgt met een wedstrijd minder gespeeld op 10 punten, Royal Antwerp FC op 14 punten, RSC Anderlecht op 15 punten en KAA Gent op 18 punten!