Op zaterdag 19 maart 2022, de verjaardag van Tessa Wullaert, stond in Overijse de topaffiche in play-off 1 van de Women’s Scooore Super League op het programma tussen titelverdediger RSC Anderlecht en eerste achtervolger OHL Women, dat wel een punt minder had maar nog een wedstrijd te goed had ten opzichte van vrouwelijk paars-wit. Leuvense winst kon de titelstrijd in een beslissende plooi leggen maar vrouwelijk paars-wit wou ondanks het verlies op Standard niet zomaar de titel afstaan. Bij de thuisploeg was coach Johan Walem afwezig wegens ziekte en dus nam zijn assistent Miguel Atilio zijn plaats in.

U kan een samenvatting van RSC Anderlecht – OHL Women bekijken dankzij Eleven Sports en RSCA TV:

Ondanks de vroege achterstand na een kopbaldoelpunt van de Zweedse Amanda Johnsson Haahr na een assist (voorzet vanop links) van Jill Janssens (0-1, 12de minuut) sloeg RSC Anderlecht nog voor de rust terug met de gelijkmaker van Sarah Wijnants (1-1, 24ste minuut) en een tweede goal van Ella Van Kerkhoven (2-1, 39ste minuut). Na de rust liep de score verder op dankzij doelpunten van opnieuw Sarah Wijnants (3-1, 51ste minuut) en een bijzonder mooie van Tessa Wullaert (4-1, 62ste minuut).

Door de overwinning, de eerste van vrouwelijk paars-wit tegen OHL Women dit seizoen, heeft RSC Anderlecht nu na 3 wedstrijden in play-off 29 punten. OHL Women volgt op 4 punten maar het heeft wel nog een wedstrijd te goed. Standard volgt na het 3-0-verlies op KRC Genk Ladies vrijdagavond op 8 punten van de titelverdediger.