Share

Het zijn twee vrouwenteams die niet verbonden zijn aan een club uit de Pro League maar toch mogen ze allebei volgend seizoen opnieuw meedoen op het hoogste niveau van het Belgische vrouwenvoetbal!

Foto – (c) Sportpix.be / Dirk Vuylsteke

Met de nieuwe voorwaarden om aan de Women’s Scooore Super League te mogen deelnemen werd er even gevreesd dat zowel Fémina White Star Woluwe als SC Eendracht Aalst Ladies vanaf het seizoen 2022-23 niet langer zouden mogen aantreden op dat niveau. Maar beide teams kregen op vrijdag 8 april 2022 positief nieuws over hun licentieaanvraag. Zowel de gesternden uit Sint-Lambrechts-Woluwe als de vrouwelijke Ajuinen mogen zich verheugen op een extra seizoen bij de elite van het Belgische vrouwenvoetbal. Met hoeveel teams er uiteindelijk aan het seizoen 2022-23 zal begonnen worden is nog niet duidelijk want het is nog wachten op nieuws over de andere licentieaanvragen.

Lees nog meer over FWS Woluwe via:

Fb FWS Woluwe

Lees nog meer over SC Eendracht Aalst Ladies via:

Website SC Eendracht Aalst Ladies

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:

Vrouwenteam TV

PS: Nog meegeven dat beide teams op vrijdag 15 april 2022 tegenover mekaar staan in play-off 2 van de Women’s Scooore Super League met aftrap in het Fallonstadion om 20u30.

Share