Share

Eersteklasser SV Zulte Waregem, dat het voorbije seizoen de halve finales haalde in de Beker van België waarin het uitgeschakeld werd door de latere winnaar KAA Gent Ladies, bereikte een tijd geleden al een overeenkomst met Raymond Loose (KRC Genk Ladies) als trainer voor het nieuwe seizoen. Inmiddels werd het team ook al versterkt met enkele nieuwe speelsters.

Anne-Lore Scherrens, hier nog voor Club Brugge in duel met Elodie Branquart tegen SV Zulte Waregem speelt volgend seizoen bij vrouwelijk Essevee! Foto – (c) Sportpix.be / David Catry

SV Zulte Waregem ging shoppen bij het beloftenteam van RSC Anderlecht waar het middenveldster Ulrike Declerck en spits Allison Verhoeven weghaalde. Ook bij Club Brugge, het voorbije seizoen lang in strijd voor de titel in 2de klasse A, vond vrouwelijk Essevee met doelvrouw Elke Geeraert en linkerflankspeelster Anne-Lore Scherrens twee profielen die het volgend seizoen in eerste klasse kan gebruiken.

Essevee zoekt nog naar een spits en een linksachter om de ambities, de linkerkolom in eerste klasse met mooi en verzorgd voetbal volgens de nieuwe trainer Raymond Loose, waar te maken. Het wil over twee jaar ook over voldoende kwaliteit beschikken om naar de Super League te promoveren zo voegde de sportief coördinator Luc Declercq daar nog aan toe!

Foto – (c) Fanshop SV Zulte Waregem

De jaarlijkse kick-off bij vrouwelijk Essevee is gepland op dinsdag 15 augustus 2017 en sinds kort kan men overigens in de fanshop van de Belgische bekerwinnaar 2017 ook een sjaal kopen om voor het vrouwenvoetbalteam van SV Zulte Waregem te supporteren. De sjaal ‘Dames Essevee’ is te koop voor 15 euro!

Lees nog meer hierover via:
Website SV Zulte Waregem

Voor interviews met speelsters uit het Belgische en internationale voetbal:
Vrouwenteam TV

PS: Dennis Moerman, de trainer van vorig seizoen bij SV Zulte Waregem, wordt vanaf 2017-18 de nieuwe T2 bij KAA Gent Ladies waar hij eerder al werkzaam was!

Share