Share

Het was ondenkbaar dat het vrouwenvoetbal in Nederland ooit de cover van het onafhankelijk voetbalweekblad Voetbal International, dat bestaat sinds augustus 1965, zou sieren …

Op deze woensdag 9 augustus 2017 is daar inmiddels voor de 2de keer (*) verandering in gekomen want Sherida Spitse, Vivianne Miedema en Lieke Martens, de 3 doelpuntenmakers voor de inmiddels ‘Gouden’ Oranje Leeuwinnen in de EK-finale tegen Denemarken die in de Grolsch Veste in Enschede met 4-2 gewonnen werd, staan wel degelijk op de voorpagina! Binnenin kan U onder de titel ‘Eén team, één geloof, één Europese titel’ ruime bijdragen lezen van collega’s Annemarie Postma en Mayke Wijnen die ook de voorbije weken het leukste EK vrouwenvoetbal ooit mochten verslaan!

U kan dit nummer ook in de Belgische dagbladhandel verkrijgen voor de prijs van 4 euro 60.

Voor meer over de finale van het EK 2017 kan U ook hier terecht:

Vrouwenteam.be

Voor foto’s van David Catry en Dirk Vuylsteke:
Sportpix.be

Lees ook over de finale van 2009 waarin 10 doelpunten werden gescoord:
Vrouwenteam.be
en via:
Vrouwenteam.be

Lees over de finale van het EK 2013 in Zweden:

Vrouwenteam.be

PS: (*) Voor de volledigheid ook nog melden dat de Oranje Leeuwinnen voor aanvang van het EK 2017 in Nederland op woensdag 12 juli 2017 eveneens op de cover van Voetbal International stonden toen als introductie op wat het succesvolste EK Vrouwenvoetbal ooit zou worden!

Share